Реклама от www.by: Создайте свой Интернет - магазин
www.by/create/shop/

Кніга пра слыннага ўраджэнца Палесся дасяжная для пампавання

03. 04. 2020

Прадстаўляем магчымасць спампаваць цікавую і карысную для светапогляду кнігу пра Рамана Скірмунта.

Смалянчук, А. Ф. Раман Скірмунт (1868—1939): жыццяпіс грамадзяніна Краю : апошнім грамадзянам Вялікага Княства Літоўскага прысвячаецца / Аляксандр Смалянчук. - Мінск : Зміцер Колас, 2018. - 692, [1] с., XII с. іл., каляр. іл., партр. ISBN 978-985-23-0016-2.

Кніга знаёміць з асобай прадпрымальніка, ідэолага «краёвасці», беларускага і польскага палітыка і грамадскага дзеяча, для якога зыходным пунктам публічнай дзейнасці было замілаванне да роднага Краю. Гэты Край пачынаўся з Парэчча на Піншчыне і ахопліваў землі ўсёй гістарычнай Літвы. Краёвы патрыятызм паспрыяў далучэнню Р. Скірмунта да беларускага руху і ўдзелу ў змаганні за незалежнасць Беларусі ў 1918 г. Ягонае жыццё і дзейнасць можна лічыць апошнім актам польска-беларускага сімбіёза, які трагічна абарваўся ўвосень 1939 г.

ПАМПАВАЦЬ

Прэзентацыя кнігі ў Пінску, студзень 2019 года

Подбор и обучение секретаря
Подарки на любой вкус

Интернет - магазин оригинальных подарков с доставкой по всей беларуси

Подбор и обучение секретаря

Интернет-магазин Детской одежды секонд хенд

Акции. Распродажи. Скидки до 50%. Детская одежда мировых брендов. Широкий выбор вещей для детей от 0 до 16 лет.

gaiti.by

Доставка цветов в Гомеле

Доставка роз в гомеле, свежие букеты, лучшие цены, быстрая доставка, 2. 65 руб. За розу 65 см

rosesexpress.by