Кніга пра слыннага ўраджэнца Палесся дасяжная для пампавання

03. 04. 2020

Прадстаўляем магчымасць спампаваць цікавую і карысную для светапогляду кнігу пра Рамана Скірмунта.

Смалянчук, А. Ф. Раман Скірмунт (1868—1939): жыццяпіс грамадзяніна Краю : апошнім грамадзянам Вялікага Княства Літоўскага прысвячаецца / Аляксандр Смалянчук. - Мінск : Зміцер Колас, 2018. - 692, [1] с., XII с. іл., каляр. іл., партр. ISBN 978-985-23-0016-2.

Кніга знаёміць з асобай прадпрымальніка, ідэолага «краёвасці», беларускага і польскага палітыка і грамадскага дзеяча, для якога зыходным пунктам публічнай дзейнасці было замілаванне да роднага Краю. Гэты Край пачынаўся з Парэчча на Піншчыне і ахопліваў землі ўсёй гістарычнай Літвы. Краёвы патрыятызм паспрыяў далучэнню Р. Скірмунта да беларускага руху і ўдзелу ў змаганні за незалежнасць Беларусі ў 1918 г. Ягонае жыццё і дзейнасць можна лічыць апошнім актам польска-беларускага сімбіёза, які трагічна абарваўся ўвосень 1939 г.

ПАМПАВАЦЬ

Прэзентацыя кнігі ў Пінску, студзень 2019 года

Автогамак / накидка чехлы на сиденья авто

Стеганые накидки /чехлы /автогамак на сиденья авто на www. Avto - gamak. Www. By

Антисептики, пропитки, огнебиозащитные составы

Предлагаем антисептики, пропитки, огнебиозащитные составы для любых поверхностей: дерево, бетон, камень, металл и т. Д.

avtadi.www.by

www.by/create/shop/